NAKLADKI NA REFLEKTORY OCT.II TYPU" ŁEZKI"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stepek
    Classic
    • 2007
    • 22

Na pewno coś się znajnie Mikrus wcześniej komuś odpisywał że nie będzie problemu z pokojami, nie martw się tylko w samochód i dawaj ... a telefony to zawsze będą pod kontrolą ... :diabelski_usmiech
    OI, AHF
  • MCturbo
    Classic
    • 2006
    • 6

Czy ktoś wie gdzie mozna kupic łeski na reflektory przednie do Octavii II? najlepiej od razu w czarnym kolorze?
    octavia II RS tdi 125kw

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

łeski odrazu czarnych nie kupisz. trzeba je lakierowac.
      DACAR.team

Komentarz

• Jabar1975
        RS
        • 2006
        • 3331

octavia II RS tdi 125kw
        masz takie auto?
        sciagales?
        nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• MCturbo
          Classic
          • 2006
          • 6

To może ktos mi da znać gdzie takie brewki można dostać, bo jedna taką octavie juz widziałem...
          PS. moje auto jeździ od 14 sierpnia w Polsce. pierwsze w Polsce z tym silnikiem sciagane przez skode w poznaniu. właśnie z hamowni przyjechalem i wyszlo 180KM, 375Nm przy przebiegu 3200km, ale co jest fajne miedzy 3500 -4500obr moc jest prawie stała i ciągnie równo do 240km/h. jesli ktos bedzie mial dane na temat chiptuningu tego silnika to bede wdzieczny za wiadomość.
          octavia II RS tdi 125kw

Komentarz

• Staszek20vt
            Rider
            • 2005
            • 257

Zamieszczone przez MCturbo
            właśnie z hamowni przyjechalem i wyszlo 180KM, 375Nm przy przebiegu 3200km
            :shock: :shock: :shock: brawo, brawo... gratulacje takiej serii jakieś fotki zapodaj

Pozdro
            Staszek
            Powered by DynoSoft
            286 KM i 549 Nm
            www.leonclub.pl

Komentarz

• onyx73
              Rider
              S_OCP Member
              • 2005
              • 282

to cudo ma inne przelozenia w skrzyni ze ciagnie do 240? dlubnięty 2.o tdi 140 km na 180km /380 nm jedzie tylko 210..

Komentarz

• Maicroft
                Moderator
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2004
                • 25757
                • Audi

onyx73, Co :?: tylko tyle, tyle to jezdza 110+ VP, chyba ze to wynik z GPS-u
                Spritmonitor.de

Komentarz

• Jabar1975
                  RS
                  • 2006
                  • 3331

Zamieszczone przez onyx73
                  dlubnięty 2.o tdi 140 km na 180km /380 nm jedzie tylko 210
                  219 wg gps (a byloby wiecej - ale niewiele) licznikowo 230.
                  Zamieszczone przez Staszek20vt
                  gratulacje takiej serii
                  to raczej norma w vw - i tak maly bonus w 140-ce mialem 15KM extra - czyli ponad 10%. Gratki fury - wrzuc foty do galerii. Nie wiem czy koniecznie chcesz lezki na reflektory - czy moze zrobic cos takiego (brewki) jak mial ten Rumun u Aliego?

Komentarz

• onyx73
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 282

odczytany z kompa auta po zmianie programu, moja ori turbawka troche dychawiczna jest i MT sie troszke nameczyl i gora mi nie ciagnal a na powazniejsze zabawy to po okresie gw.. i zmianie turbawki na inną.. chyba ze moja skleroza cos pokrecila moze to byl wynik przed programem..

Komentarz

• Jabar1975
                      RS
                      • 2006
                      • 3331

odczytany z kompa auta po zmianie programu,
                      to nie dobrze..... toć panie u mnie tylko 175 kucykow. Ale i seria spokojnie jechala licznikowe 215.

Komentarz

• Maicroft
                        Moderator
                        S_OCP MemberModeratorr
                        • 2004
                        • 25757
                        • Audi

onyx73, To trzeba wykonczyc turbawke, wgrac serie i udac sie do ASO po nowa, tak pewna kolezanka z innego forum zrobila i nie bylo problemow
                        Spritmonitor.de

Komentarz

• Jabar1975
                          RS
                          • 2006
                          • 3331

Maicroft, ty nie strasz bo sie ostatnio z innego forum dowiedzialem ze niejaki Jabar z ocp to ma turbo i mu swiszczy i jeszcze nie padlo - a ja od tego czasu jakis czulszy sie zrobilem i zaczalem jezdzic z dusza na ramieniu ze mi zaraz turbo odleci do krainy wiecznych wiatrow a wczesniej nie przejmowalem sie wcale a wcale

Komentarz

• MCturbo
                            Classic
                            • 2006
                            • 6

CIEKAWE... TURBO PODOBNO JAK PRZEJEDZIE 30TYS KM TO JUZ NIE POWINNO SIE ZEPSUć PRZY NORMALNEJ "HIGIENIE"...
                            JESLI CHODZI O PREDKOSC TO TROCHE SłABO JAK NA 2.0TDI.
                            MUSZE PRZYZNAC ZE MOJA OSTATNIA OCTAVIA 1.9TDI-130 MIALA PODOBNE PARAMETRY PO CHIPTUNINGU ALE NA AUTOSTRADZIE SZLA TYLKO 220 W NIEMCZECH 235KM/H. TERAZ RS ROBI W KRAJU 240KM/H A W PRZYSZLYM TYGODNIU JADE DO MONACHIUM...CHOCIAZ OBROTOMIERZ PREDZEJ SKONCZY SIE NIZ PREDKOSC DOJDZIE DO 250KM/H
                            A JESLI CHODZI PREDKOSC MAX TO DUZO ZALEZY OD ZAWIESZENIA TZN WYSOKOSCI, ZGLEBOWANIE O 2CM DAJE +20KM/H
                            octavia II RS tdi 125kw

Komentarz

• onyx73
                              Rider
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 282

MCturbo, zawias mam z rs-a, co prawda jak byl chipowany to go jeszcze nie bylo
                              Jabar1975, moze inne opony niz ten sliski szjas dunlop sport 01a daje taką roznicę? no i opony na tylnej osi trzesa mi tylkiem wyzabkowane... mocnooo naciągane?
                              Maicroft, mi tam sie marzy 220 km i turbo z MT takie jak w tym rumunskim szatanie, jak je szlag trafi to trafi jest gwarancja a jak nie to i tak w przyszlym roku idzie na emeryturkę... a dolozenie 4x4 to chyba juz za duza dłubanina?

do admina mozna zmiana tematu bo trochę na bok zniosło

Komentarz

• Jabar1975
                                RS
                                • 2006
                                • 3331

moze inne opony niz ten sliski szjas dunlop sport 01a daje taką roznicę? no i opony na tylnej osi trzesa mi tylkiem wyzabkowane... mocnooo naciągane?
                                ja mam sport maxxy - ale to nic nie powinno zmienic
                                mi tam sie marzy 220 km i turbo z MT takie jak w tym rumunskim szatanie, jak je szlag trafi to trafi jest gwarancja a jak nie to i tak w przyszlym roku idzie na emeryturkę... a dolozenie 4x4 to chyba juz za duza dłubanina?
                                lepiej zmienic auto bo nijak sie to nie kalkuluje...

Komentarz

• brutus
                                  Rider
                                  • 2006
                                  • 329

wyszlo 180KM, 375Nm przy przebiegu 3200km, ale co jest fajne miedzy 3500 -4500obr moc jest prawie stała i ciągnie równo do 240km/h. .
                                  ee ale chyba licznikowych bo praw fizyki raczej nie przeskoczysz, moc 180 koni pozwoli ci na osiągnięcie predkości (przynajmniej na ziemi) w granicach 225 Km/h.... ui nie wież w to że 2 cm w dół tak spektakularnie poprawiają osiągi,
                                  OII Golas ale z 1.9 TDI BXE

Komentarz

• rafalus
                                    L&K
                                    • 2005
                                    • 1140
                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Re: NAKLADKI NA REFLEKTORY OCT.II TYPU" ŁEZKI"

Czy ktoś wie gdzie mozna kupic łeski na reflektory przednie do Octavii II? najlepiej od razu w czarnym kolorze?
                                    Gdzie produkuja takie pomysły..
                                    nowy cSIMC od Aliego
                                    seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
                                    Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.

półosie seryjne przebieg 273 tyś

Komentarz

• Purchawa
                                      Admin
                                      S_OCP Member
                                      • 2004
                                      • 8007

Zamieszczone przez rafalus
                                      Gdzie produkuja takie pomysły..
                                      rafalus, czy kolega pytal sie o to czy sie te nakladki komus podobaja, czy tez gdzie je mozna kupic?
                                      Wiec nie wiem co Twoj post wnosi do dyskusji.
                                      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                                      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Mr T.
                                        Ambiente
                                        • 2006
                                        • 236

Zamieszczone przez Purchawa
                                        rafalus, czy kolega pytal sie o to czy sie te nakladki komus podobaja, czy tez gdzie je mozna kupic?
                                        Wiec nie wiem co Twoj post wnosi do dyskusji.
                                        tak generalnie to nie wiem nawet, który post wnosi coś do dyskusji o nakładkach typu łezki :szeroki_usmiech

Z łezką do OII może być problem.
                                        Milotec robi coś takiego
                                        Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.

(IMO, jeśli nakładki to te są całkiem fajne).

A Autostyl-Janko coś takiego
                                        Prodej a výroba autodoplňků pro vozy ŠKODA a Volswagen. Nejširší nabídka auto tuning za výhodné ceny.

No chyba że to potraktować jako łezkę? (pomyliło mi się chyba z "okularami" z tym to jest problem ).

Inne zdanie przykuło moją uwagę w tym temacie, a mianowicie:
                                        to cudo ma inne przelozenia w skrzyni ze ciagnie do 240? dlubnięty 2.o tdi 140 km na 180km /380 nm jedzie tylko 210..
                                        210km/h to wyciąga moje 1.4 101KM... Nawet jeśli założyć 5% błędu wskazania licznika to jest 200km/h realnie.
                                        życie zaczyna się powyżej 4000 rpm

Komentarz

• onyx73
                                          Rider
                                          S_OCP Member
                                          • 2005
                                          • 282

ok dzis sprawdzilem na a4 szła max 230 km/h

Komentarz

Pracuję...